verjaardag Lotte
Door: Lotte en Bas
Blijf op de hoogte en volg Lotte en Bas
30 Oktober 2011 | Nieuw Zeeland, Waihi
Gisteren hebben we de verjaardag van Lotte gevierd. Iets doen wat een verassing is lukt hier niet. We doen namelijk alles samen en als je met de auto ergens naartoe moet, moet de ander altijd mee. Maargoed,'s morgens is Bas begonnen met pannenkoeken bakken. Deze kreeg Lotte als ontbijt op bed. Daar horen natuurlijk ook kaarsjes bij. Ook kreeg Lotte van mij (Bas) een ketting van Jade(greenstone). Het symbool dat er aan hangt is de Koru. (betekent; Derived from the unfurling fern frond, the spiral depicts new beginnings, growth and harmony. The spiral can also express the promise of a meaningful relationship.) Dat had ik dus in Rotorua gekocht. Een echt NZ kado dus.
's Middags hebben we een rondleiding door een goudmijn gehad. Dit is een hedendaagse mijn waar nu nog steeds goud wordt gewonnen. Het grootste deel van deze mijn is gewoon een heel groot diep gat in de grond. Er zit maar een klein deel onder de grond. Hier hadden ze ook van die heel grote vrachtwagens. Het was mooi om deze eens van dichtbij te zien.
Bij een verjaardag hoort ook gebak dus na de rondleiding hebben we nog gebakjes gegeten in een bakkerij.
's Avonds zijn we naar een heel gezellig restaurantje geweest. Hier werden we heel hartelijk ontvangen en hebben we goed gegeten. Veel gerechten werden in een houtoven gemaakt. Ondanks dat dit een van betere restaurantjes was viel het afrekenen erg mee. In NL zouden we zeker het dubbele moeten betalen.
Vanmorgen (zondag ochtend) moesten we erg vroeg opstaan om met de familie te Skypen. Het viel best tegen om zo vroeg op te staan. Het viel nog niet mee om een goede internet verbinding te krijgen, maar ergens in een woonwijk konden we het signaal van een onbeveiligd netwerk oppikken. Het was leuk om de familie te zien.
Nu gaan we verder richting het noorden. Het plan is om de kust van de Coromandel regio te volgen.
Bas & Lotte
30 Oktober 2011 - 01:02
Susan:
Gefeliciteerd!
Gr thijs en susan -
30 Oktober 2011 - 18:10
Fam. Tielemans:
Zo te zien heeft Bas goed zijn best gedaan om Lotte een fijne verjaardag te bezorgen. En het cadeau viel ook goed in de smaak, niet alleen bij Lotte. Die dingen op je bord noem je gebakjes, 't zijn meer halve taarten.
Ziet er wel lekker uit.
Groetjes van ons.
30 Oktober 2011 - 21:10
Mirjan:
Dat was nog eens een ontbijt. Pannekoeken. Hmmm. Bas dat was een goeie keus van de ketting, hij is mooi. Grtj de millies