aankomst
Door: Lotte en Bas
Blijf op de hoogte en volg Lotte en Bas
02 September 2011 | Nieuw Zeeland, Napier
Dinsdag ochtend 12 uur. De grote reis gaat beginnen. Koffers ingeladen en rijden maar. We stappen in Brussel op het eerste vliegtuig. Welke we al bijna gemist hadden omdat ze ons naar de verkeerde gate hadden gestuurd. Nog net op tijd hadden we de juiste bereikt en begon ons vlieg avontuur. Het eerste uurtje zat er snel op, ook de 2 lange vluchten van ongeveer 10 uur waren zo voorbij. De laatste (binnenlandse) vlucht was het onrustigst, we waren blij dat die weer aan de grond stond. (het is inmiddels donderdag middag)
We werden opgehaald door Marion(tante). Die ons de oren van het hoofd kletste. Bij hun thuis even rustig gezeten, bedden klaar gemaakt en LEKKER gedouched.
's Avonds was het kadootjes tijd. Voor iedereen was iets meegekomen uit Nederland. Daarna naar bed. De oogjes bleven niet langer meer open.
De eerste nacht hebben we goed geslapen. We hebben geen last van een jet-lag.
Voor alle foto's tijdens onze reis kun je onderstaande link gebruiken:
02 September 2011 - 10:18
Susan:
Groetjes aan iedereen daar!
Xxx -
02 September 2011 - 15:05
Marthijn Van Den Bro:
Hey Luitjes
Goed om te horen dat jullie goed aan zijn gekomen. Zal wel leuk zijn om de familie weer te ontmoeten.
Groeten en tot het volgende verslag.
Marthijn & Caroline
04 September 2011 - 11:09
Tante Liën ,ome Hans:
Hoi Lotte en Bas,
Waar blijven de foto's? Oh ja Bas je vader heeft nu een hotline met Marloes :-)) Hij mist jullie telefoongesprekjes nu al!
Groetjes aan iedereen. -
04 September 2011 - 15:10
Helma & Frans:
Gelukkig goed gearriveerd !
Groetjes aan iedereen
en Anne van ons feliciteren!
Komen net terug van Zeeland met mooi weer.
05 September 2011 - 15:22
Walter Van Gameren:
Hey Bas en Lotte,
Ik wens jullie een supermooie tijd in Nieuw Zeeland! Zelf ben ik er ook 3 maanden geweest (in 1998). Was een supermooie tijd, zou zo nog eens terug willen :). Geniet van de omgeving en van het avontuur, er is daar superveel te zien en te beleven!
Grtz,
Walter van Gameren (Varendonck college Asten) -
05 September 2011 - 16:36
Ad En Marjon:
Hier is alles goed. maar gaan jullie met dat kanarie pietje rond reizen of moet je hem nog verbouwen
Groetjes -
05 September 2011 - 18:37
Christian Zeegers:
Ha Bas en Lotte,
Fijn om te horen dat jullie goed aan zijn gekomen.
Ik hoop dat jullie een leuke tijd tegemoet gaan. Maar dat zal zeker wel lukken denk ik.
Ik zal jullie verslagen zeker volgen. Het lijkt mij echt een mooi land, New Zeeland.
Groeten en geniet er van -
09 September 2011 - 05:12
Helma En Frans:
Hoi
Mooie auto hebben jullie gekocht.Nu nog een matras erin en .....rijden maar.
Succes met het inrichten ervan.
Erg leuk de foto's van de familie. Ze zijn allemaal druk bezig zo te zien.
Hier is het vooral rustig!
Groeten aan iedereen. -
09 September 2011 - 16:58
Stefan Van De Sanden:
hej bas, lotte.
en al een beetje gewend aan het leven daar. ik wens jullie nog een fijn verblijf toegewenst.
groeten vanuit Veldhovuhh. -
10 September 2011 - 08:16
Ralph Meulendijks:
Ha Bas en Lotte!
Aan de foto's te zien komen jullie daar de tijd wel door!
Geniet er van!!
Groetjes Ralph